Strona korzysta z plików cookies

w celu realizacji usług i zgodnie z Polityką Prywatności. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce.

Przejdź do serwisu
Czytali temat:
iksiński igrek mart enty boj fra oszlo Sareenka Pippa Miska91 (1615 niezalogowanych)
280 Postów
55555555 55555555
(Sebastian)
Stały Bywalec
Fatality...nowy na forum?...to y tłumaczyło brak znajomości tubylczej flory i fauny...moja rada ...ignoruj.
Zgłoś wpis
Oceń wpis:-3  
Odpowiedz   Cytuj
3258 Postów
boj fra oszlo
(bojfraoszlo)
Maniak
Fatality napisał:
Hahaha a się uśmiałem po pachi, argument roku będę się szczepił i moja rodzina, bo kiedyś moja mamusia mnie prowadzała na wszystkie szczepienia. Rozumiem że kiedyś lekarze mieli rangę"bogów"jak księża,ale dzisiaj to już nie te czasy...sorry Winnetou. To jest oczywista oczywistość ze dzisiaj nie ma darmowych leków czy szczepionek, co do grosza, pensa itp. każdy odda w formie podatków. Ale haseło"darmowe", zawsze na ludzi bedzie działać do końca świata. W kontekscie koronawirusa ja osobiscie nigdy nic nie słuchałem i nie bedę słuchał nic na YouTube oprócz dobrego bita. Moi koledzy pracują na rotacjach,zeby nie miec problemu z lotami szybko sobie załatwili paszporty za pewną kwotę u lekarza znajomka(nie yotubera). Ale jak widać niektorzy całe życie chcą z mamą za rączke chodzić...

...wlasnie podkablowales kolezkow oszustow o ktorych bylo glosno w norweskiej prasie jakis czs temu...lewe paszporty,lewe prawka,lewe swiadectwa zawodowe...wstyd!
Zgłoś wpis
Oceń wpis:-5  
Odpowiedz   Cytuj
1 Post
Fatality
(Fatality)
Wiking
Stary bywalec, nowy komentator...bojUsię jutro Ci podesle nazwiska tych bandytow, ale ubaw z Wami, tak trzymac fra
Zgłoś wpis
Oceń wpis:3  
Odpowiedz   Cytuj
76 Postów
Megip
(Megip)
Początkujący
Sebastian napisał:
Znacie przysłowie " Co Cię nie zabije ...to Cię wzmocni.."....

Jeden z najgłupszych sloganów... Czy ta inspirująca sentencja ma cokolwiek wspólnego z rzeczywistością? Czy wytrzymuje konfrontację z faktami, z naukową weryfikacją?
“Co cię nie zabije” (…) , może zmienić w żyjącego trupa, z wypalonym środkiem i pozorem ruchu...
Zgłoś wpis
Oceń wpis:5  
Odpowiedz   Cytuj
2840 Postów
iksiński igrek
(retier1)
Maniak
socksANDsandals napisał:

Pamiętaj że też byłeś szczepiony, i to niejednokrotnie..... przeciwko :gruźlicy, błonicy, krztuścowi, polio, odrze, śwince, różyczce, tężcowi, wirusowemu zapaleniu wątroby typu B... Nie pamiętasz, nie wierzysz? zapytaj mamę. Dobrej nocy.[/quote]

Po pierwsze,za komuny nie miałeś nic do powiedzenia i musiałaś(eś)zaszczepić dziecko.Jedynie Jehowi sprzeciwiali się przetaczaniu krwi.

Po drugie,od kiedy na wątrobe i tężec były obowiązkowe?

Musisz mieć strasznie młodą matkę że nie pamięta co było 15....20 lat temu?
No chyba że Ty jesteś za leniwa(y) by podać w miarę rzetelną informację.
Zgłoś wpis
Oceń wpis:-1  
Odpowiedz   Cytuj
1624 Posty
Joanna Kuchnicka
(Asikhb)
Maniak
Sebastian napisał:
Znacie przysłowie " Co Cię nie zabije ...to Cię wzmocni.."....
Znamy.
No i co teraz?
W ktora strone?
Zgłoś wpis
Oceń wpis:4  
Odpowiedz   Cytuj

Facebook Messenger YouTube Instagram TikTok